Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 5 mei 2006


Unieke service van verfgroothandel
Meer schilders op internet

Schilder nodig? Tot voor kort waren er op het internet maar heel weinig schilders te vinden. Wie een schilder nodig had, moest daarvoor meestal andere bronnen aanboren. Daar komt nu verandering in door Paint Center Online.

Paint Center, een vooraanstaande groothandel in verf en schildersmaterialen, heeft voor de schildersbranche een unieke service ontwikkeld: schildersbedrijven kunnen tegen heel lage kosten hun eigen website laten bouwen en onderhouden door Paint Center. Hierdoor zullen er binnenkort meer schildersbedrijven op het internet te vinden zijn. Voor de consument heeft dit uiteraard voordelen, omdat via de afzonderlijke sites interessant en actueel nieuws over de schildersbranche te vinden is en er regelmatig aantrekkelijke consumentenacties worden aangeboden.

'We willen met dit initiatief het gebruik van internet binnen de schildersbranche stimuleren en ons vak naar een hoger niveau tillen', legt Roland Bouw, directeur van Paint Center, uit. De groothandel in verf en schildersbenodigdheden is een familiebedrijf met vestigingen in Amersfoort en Ede en biedt het verzorgen van deze 'internet hulpdienst' als een extra service naar haar klanten. Het concept en de uitvoering van de internetservice is ontwikkeld in samenwerking met het internetbedrijf Admium uit Amersfoort, dat onder andere ook verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van populaire landelijke sites als ovontmoetingen.nl en kroegenweb.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht