Gemeente Leeuwarden

Antiracismeprijs gemeente Leeuwarden 2006

Bron: Tûmba Leeuwarden (16-01-2006) Dit jaar wordt voor de vijfde keer de Anti Racisme Prijs toegekend aan een persoon of instelling die zich in de afgelopen twee jaar heeft ingespannen voor het bevorderen van de multiculturele samenleving of het bestrijden van racisme in de gemeente Leeuwarden.

Mensen die vinden dat een persoon of instelling voor deze prijs in aanmerking komt, kunnen dit opgeven bij:

Discriminatie Meldpunt Tûmba, Eewal 56, 8911 GT Leeuwarden. Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, nummer: 058-2133233, of email: info@centrumtumba.nl.

De organisatie van de Anti Racisme prijs is in handen van Discriminatie Meldpunt Tûmba. Er is een onafhankelijke en deskundige jury aangesteld. De jury zal de inzendingen toetsen aan de door de gemeente Leeuwarden opgestelde criteria.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op vijf mei tijdens het Bevrijdingsfestival. De nieuwe wethouder van Welzijn of burgemeester Geert Dales zal deze prijs overhandigen aan de winnaar of winnares. De prijs bestaat uit een nieuw object dat gemaakt wordt door kunstenares Anne Hilderink en een geldbedrag.