Ingezonden persbericht



Opmars "Occasion-Event"
steeds meer entertainment op autoshows

In het weekend van 5 mei start evenementen-buro OMEGA Events met een reeks van Occasion-Events. Shows met spectaculaire aanbiedingen en kortingen op auto's, maar vooral met veel entertainment. Brabant heeft de primeur.

"Geen duffe autoshows meer met veel auto's en steeds minder bezoekers. Wij brengen entertainment, waarvoor mensen weer uit hun luie stoel komen. Onze Occasion-Events zijn een waar spektakel", zegt Hans Schoonen, directeur van OMEGA Events. "Gezellige muziek op een aangenaam volume, een opgewekte presentator die mensen positief tegemoet treedt. Bekende Nederlandse artiesten die optreden, springkussens, schminken en kermisattracties voor de kinderen, ambachtelijke poffertjes- bakkers, ijsgoochelaars, acrobaten en clowns die ervoor zorgen dat consumenten tijdens de verkoop van auto's ook echt worden vermaakt. Het wordt echt een dagje uit voor heel veel mensen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kappers die knippen, stylistes die kledingadvies geven, modeshows, alles is mogelijk."

"Al jaren lopen de bezoekersaantallen terug op autoshows", zegt Schoonen. "Consumenten worden overstelpt met kortingen en aanbiedingen. De autobranche heeft zijn geloofwaardigheid verloren. Mensen zien de grote, dure showrooms en denken: 'dat moet ik als klant betalen'. Bovendien komen mensen zonder goede reden hun luie stoel niet meer uit. De Westerse consument is door televisie en internet erg verwend geraakt. En als je een drukke, stressvolle baan hebt, urenlang in de file staat en de zorg voor je kinderen én je financiën hebt, is de fut er bij veel mensen snel uit. Na een lange dag is men blij eindelijk thuis te zijn. Misschien nog even sporten, televisie kijken en internetten, maar dan houdt het toch echt op".

"Wij bieden alle bezoekers van onze Occasion Events de optimale combinatie van entertainment en goed zaken doen. Dat is de basis van het succes van deze nieuwe formule. Daarom komen er heel veel geïnteresseerden op onze Occasion Events. Ook tweeverdieners met kinderen", aldus Schoonen.

Schoonen vervolgt: "Na een aantal jaren van teruglopende autoverkopen, is er weer een lichte verkoopstijging waar te nemen. De economie zal in de loop van 2006 verder structureel opleven. Het consumentenvertrouwen kan hierdoor weer toenemen en daarmee de koopbereidheid van duurzame consumptiegoederen zoals auto's. Met onze Occasion-Events verwachten wij een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren aan het groeiende aantal verkochte auto's. Het belangrijkste doel is dat potentiële klanten weer plezier krijgen in het kopen van een (gebruikte) auto en meer vertrouwen krijgen in de autobedrijven."

Vrijdag 28 april 2006

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met OMEGA Events, Hans Schoonen op M 0651-965297. I www.omega-events.nl E info@omega-events.nl