Ingezonden persbericht


persbericht

Full-speed op zaterdag 6 en zondag 7 mei in autotron expodome rosmalen

Sprintbaan, geluidswedstrijden en Womens Corners op nieuwe editie Full-Speed

Rosmalen, vrijdag 10 maart 2006 - Op zaterdag 6 en zondag 7 mei vindt een nieuwe editie plaats van Full-Speed in Autotron ExpoDome in Rosmalen. Het populaire evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote beurs die zowel kenners als geïnteresseerden in opvallend gestijlde auto's met getunede motoren uit binnen- en buitenland trekt. Full-Speed biedt dit jaar op het binnen- en buitenterrein een groter aanbod van auto's, een sprintbaan, diverse geluidswedstrijden, een Womens Corner en verschillende stands van aanbieders op het gebied van 'styling' en 'tuning'.

Het populaire tuning evenement Full-Speed vindt dit jaar plaats in het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 mei in Autotron ExpoDome in Rosmalen. Op zowel het binnen- als buitenterrein van deze beurslocatie vinden bezoekers talrijke stands en vele showelementen waaronder een aantal geluidswedstrijd en een darkroom waar auto's met opvallende neonverlichting tentoon worden gesteld. Rogier de Rooij, organisator van Full-Speed: "Ook dit jaar verwachten wij weer veel bezoekers naar Full-Speed te trekken. Doordat het aanbod breed en veelomvattend is, trekken wij zowel kenners als andere geïnteresseerden in 'styling' en 'tuning' aan".

Stijgende populariteit
De stijgende populariteit van het evenement onder het grotere publiek is volgens de organisator mede te danken aan de populariteit van televisieprogramma's als 'Pimp My Ride' (MTV) en 'De Grote Beurt' (Veronica). Met name de sprintbaan en de lange reeks met gestijlde auto's van talrijke autoclubs spreken velen aan. Dit jaar is er op Full-Speed ook een speciaal gedeelte ingericht voor vrouwelijke tuners. In The Womens Corner tonen de beste tuners van het vrouwelijk geslacht hun auto's. Meer informatie over Full-Speed is te vinden op www.full-speed.nl.
---