Actrice Peggy Jane de Schepper presenteert

Corporate business

PERSBERICHT 23 maart 2006:

Actrice Peggy Jane de Schepper presenteert 'Life in the City' Groningen.

GRONINGEN- Zaterdag 6 en zondag 7 mei zal het outdoorevenement 'Life in the City' plaatsvinden in de Groningse binnenstad. De presentatie zal in handen zijn van Peggy Jane de Schepper en Dennis Weener. 'Life in the City' is een lifestyle evenement dat in het teken staat van muziek en mode. Tijdens dit evenement zullen er optredens plaatsvinden van diverse landelijke artiesten als Di-rect, Ellen ten Damme, Do&Band, Candy en Hans Dulfer.

Op de Grote Markt in Groningen zal een podium worden opgebouwd waar naast modeshows ook diverse landelijke artiesten zullen komen optreden. Op de zaterdagavond komen er namen als Ellen ten Damme, Do met band, Candy en Hans Dulfer optreden. In de nacht van zaterdag op zondag zal de Rotterdamse DJ Zefanja met een spectaculaire lasershow het plein onder de Martinitoren tot een spetterend hoogtepunt brengen.

Op de koopzondag zijn er lifestyle stands, modeshows, trendy demonstraties en optredens van landelijke artiesten. Als hoogtepunt zal de zondag worden afgesloten met een optreden van Di-rect. 'Life in the City' zal dit jaar in de binnenstad van Groningen, Rotterdam, Hengelo en Maastricht plaatsvinden. Voor informatie kunt u terecht op: www.lifeinthecity.nl

Noot voor redactie,