Ingezonden persbericht


CLUBAVOND BED IN HOTEL ARENA TONIGHT, CLUB NOA & DE RECHTER

PERSBERICHT

Hilversum, 25 april 2006

ga je mee naar bed?
Populaire clubavond deze maand in hotel arena tonight, club noa & de rechter

Ook in de maand mei kan je met BNN en Nieuwe Revu een paar leuke avonden tegemoet zien! Op 6 mei, 13 mei en 27 mei organiseren we namelijk opnieuw de clubavond BED. Deze keer naast Amsterdam (Hotel Arena TONIGHT, 6 mei) ook in Leeuwarden (Club Noa, 13 mei) en Eindhoven (De Rechter, 27 mei).

Hotel Arena TONIGHT is zoals gebruikelijk 'the place to be' op de eerste zaterdag van de maand. Deze maand met niemand minder dan Gregor Salto, MC Goodgrip, Marly Mar, Yasmin en uiteraard residents Denniz, Delacruz, Irwan en Mr Mike.

Een week later, op zaterdag 13 mei, is BED te vinden in Club Noa met onder andere MC Iceman, Flexican, Fullscale en Denniz. Nog steeds niet uitgefeest, dan kan je ook de BEDrooms in Eindhoven bezoeken van De Rechter op zaterdag 27 mei. Hier vind je Marcella, MC Iceman, Dirk Dali, Fullscale, Marly Mar, Yasmin en Denniz.

Wil je ook genieten van de eclectische BEDsound in de verschillende BEDrooms, kijk dan op de www.naarbed.com voor alle info over de data, locaties, prijzen en DJ's. Al twee jaar organiseren BNN en Nieuwe Revu iedere eerste zaterdag van de maand de clubavond BED in Amsterdam. En met succes! Vanaf maart is BED ook te vinden in Den Haag ('t Paard), Rotterdam (Off Corso), Leeuwarden (Club Noa), Culemborg (Happy Dayzz) en Eindhoven (De Rechter).