Ingezonden persbericht


persbericht

voorloper op wk voetbal: autovoetbal op full-speed in autotron expodome

Full-Speed: grootste styling- en tuningevent op zaterdag 6 en zondag 7 mei in Rosmalen

Rosmalen, woensdag 26 april 2006 - Full-Speed verwacht op zaterdag 6 en zondag 7 mei veel liefhebbers en geïnteresseerden naar Autotron ExpoDome in Rosmalen te trekken. Het grootste evenement op het gebied van 'styling' en 'tuning' biedt dit jaar naast de sprintbaan, geluidswedstrijden en talrijke showauto's ook bijzondere beursonderdelen als het WK Autovoetbal en 'Park to Play'. Speciaal voor vrouwelijke tuners is er een women's corner.

Full-Speed biedt bezoekers dit jaar meer dan een sprintbaan, diverse geluidswedstrijden en ruim 1.000 showauto's waaronder een aantal exclusieve modellen uit het buitenland. Door het toevoegen van een aantal spectaculaire onderdelen aan de beurs zoals het WK Autovoetbal en het gameconcept 'Park to Play', is de beurs niet alleen een must voor kenners, maar ook een aantrekkelijke dag uit voor andere belangstellenden.

WK Autovoetbal
Bij het WK Autovoetbal - een unieke voorloper op het WK Voetbal in Duitsland - worden de auto's verdeeld in twee teams die zich rondom de middenstip verzamelen. Na het startsein van de scheidsrechter volgt een spannende wedstrijd. Het vereist het nodige stuurwerk om in snel tempo achter de bal aan te rijden en tegelijkertijd tegenstanders en teamgenoten te ontwijken.

'Park to Play'
Voor autorijden hebben bezoekers van Full-Speed géén rijbewijs nodig. Met 'Park tot Play' hebben zij de controle over allerlei games die worden gespeeld vanuit een echte auto. Door te flipperen met de deuren, schieten met de lichten en te sturen kunnen bezoekers het spel activeren en kan met de auto worden geracet, geflipperd of Tetris worden gespeeld. Op de women's corner van Full-Speed tonen vrouwelijke tuners hun auto's.

Full-Speed
Het populaire tuningevenement Full-Speed vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 en zondag 7 mei in Autotron ExpoDome in Rosmalen. Op zowel het binnen- als buitenterrein van deze beurslocatie vinden bezoekers talrijke stands en vele showelementen. Kaarten voor het evenement kosten aan de kassa E 12,- per persoon maar kunnen ook vooraf worden gekocht via www.beep.nl. Bezoekers tot 12 jaar hebben gratis entree indien zij onder begeleiding van een volwassene binnenkomen. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.full-speed.nl.
---