TROS

Hilversum, 04-05-2006
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 6 mei
Radio 2 - 16.00 uur

NEDERLANDS TALENT TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

ARWIN KLUFT behaalde zijn eerste succes in 1986 met de eerste prijs op een provinciaal zangconcours. Doordat Arwin tegenwoordig zowel opera, operette, musical als popballades én het levenslied beheerst, wordt hij voor diverse producties gevraagd.

De speelstijl van MARTIJN SCHOK BOOGIE + BLUES BAND kenmerkt zich door veel swing, een stevige groove en grote virtuositeit. Martijn wordt dan ook gezien als een van de beste vertolkers van de authentieke boogie woogie stijl. Daarnaast heeft Martijn een uitgebreid en gevarieerd eigen repertoire opgebouwd met veel swing, virtuositeit en groove.

Al jarenlang is BARBARA LOK in de muziek actief maar voornamelijk ten dienste van anderen. Haar debuutalbum 'Leef Nu' bevat twaalf liedjes van eigen makelij, geproduceerd door Henk Pool. Liedjes met inhoud, geschreven door Barbara Lok en haar partner Wim Rebergen. Meeslepende ballades maar ook wat luchtiger up-tempo songs wisselen elkaar af op het indrukwekkende debuut.

GEM is een succesvolle rock-popband. Op hun tweede cd 'Escapades' zijn melodie en harmonie hoorbaar belangrijker geworden dan de nog altijd straffe beat: rock-'n-roll met een snufje popmuziek.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/