Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Hardenberg, 4 mei 2006

Saga, urban/r&b-night en raffaËla in podium

Hardenberg-, In 2003 stond de Canadese band SAGA al eens in Podium. Aanstaande zaterdag 6 mei komen ze weer, nu als onderdeel van de grote tour 'SAGA EUROPE 2006" en dat was groot nieuws voor de nieuwe en 'oude' fans. De band speelde op 13 juni 1977 in Ontaria haar allereerste live-show en bijna 30 jaar later is het gezelschap nog steeds 'on the road'. De site 'www.Progwereld.org' besteedde onlangs nogal wat aandacht aan Saga en hun latest album. Met het laatste album "The Chapters Live" komt namelijk een droom van vele Saga-fans tot vervulling: alle chapters, die voor de band zo belangrijk waren, achter elkaar en in de juiste volgorde. De dubbel-cd is een feest van herkenning en een genot om naar te luisteren temeer SAGA aanstaande zaterdag in de Theaterzaal van Podium Hardenberg staat. Een unieke lokatie waar de band dus al eens in 2003 stond maar nog zonder de tienduizend lampjes. Het zal de show er alleen maar mooier door laten zijn. SAGA is Ian Crichton (gitaar), Jim Crichton (bas), Jim Gilmour (toetsen, zang, klarinet), Michael Sadler (zang) en Christian Simpson (drums). In het voorprogramma speelt de melodieuze rockband Casual Silence. Deze zeer succesvolle Helmondse band doet drie concerten met SAGA en bestaat uit Ernst Le Cocq d'Armandville, Mark van Dijk, Igor Koopmans, Rob Laarhoven, Henry Meeuws en Eric Smits. Zal open om 20.00 uur, concert vanaf 21.00 uur.

Urban/R&B-night met Raffaëla

Zaterdagnacht na de SAGA-show organiseert Podium haar allereerste URBAN/R&B-night met special guest Raffaëla. Raffaëla is de eerste vrouwelijke winnaar van de Nederlandse Idols en dát hebben we geweten. Op zaterdag 11 maart werd ze met 58% van de stemmen gekozen en in de nacht van 6 op 7 mei komt diezelfde Raffaëla voor een spetterend nachtelijk optreden naar URBAN/R&B-NIGHT in Podium Partypalace. Geen extra entree voor de URBAN/R&B-NIGHT inclusief RAFFAËLA en tot 23.00 uur is de entree (los van de SAGA-show) zelfs gratis!

Swingcafé Den Herdenbergher

Zaterdag (06-05) is Grand Café Den Herdenbergher in het centrum van Hardenberg weer het Swingcafé van NO Overijssel. Entree vanaf 23 jaar dus vanaf 22.00 uur de uitgaansavond voor de 'oudere jongere' met diskjockey Rolf Tempelman die weer de beste (dans-) hits uit de 70's, 80's en 90's draait. Natuurlijk worden de actuele, populaire danshits niet overgeslagen en als je wilt gaan we zelfs terug naar de sixties. 'Feel good' is troef in Den Herdenbergher. Alle informatie vind je op de centrale website www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht