RTL Group


Bruin worden terwijl je onder de douche staat in 'Met Grenzeloze Ambitie' bij RTL 7
Bruin worden terwijl je onder de douche staat, is een idee dat door Merijn Wegdam en Oscar Meijer op een bierviltje in de kroeg werd bedacht en inmiddels in Europa een groot succes is. Deze twee oud-studenten van de TU delft zijn in de derde aflevering te zien van Met Grenzeloze Ambitie op zaterdag 6 mei bij RTL 7. De twee steken de oceaan over om met hun Sunshower de Amerikaanse markt te veroveren.

In Met Grenzeloze Ambitie wordt elke aflevering een ondernemer gevolgd tijdens zijn avontuur in Amerika. Een ding hebben deze avonturiers gemeen; ze hebben een enorme drive om hun product, waar ze heilig in geloven, op de markt te krijgen. Zo ook Merijn en Oscar. Na hun afstuderen weet het tweetal een bloeiend bedrijf op te bouwen dat van de Sunshower een succes maakt. Het apparaat wordt inmiddels in half Europa verkocht en dus wagen de heren de stap naar Amerika.

In de States willen Merijn en Oscar hun vinding succesvol lanceren en gaan dus op zoek naar een importeur. Pas als die gevonden is kunnen ze op pad om de Sunshower daadwerkelijk aan de man te brengen. Met vallen en opstaan weten ze hun doel te bereiken. En meer dan dat. Zo maakt hun vinding zelfs kans in de nieuwste Trump Tower ingebouwd te worden.

Uitzending: Zaterdag 6 mei, tussen 18.00 en 19.00 uur bij RTL7.

Een foto van Merijn Wegdam en Oscar Meijer is op te vragen via RTL Mediadocumentatie, 035-6718553.


---

--------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .

© 2006 RTL Nederland / IP