Ingezonden persbericht


=== PERSBERICHT ===

Jaarlijks jeugdbasketball evenement weer voor de deur

Maria Paalvast en Nancy van Baar van Basketballvereniging Uitsmijters treffen de laatste voorbereidingen voor het jaarlijkse jeugdtoernooi van de club. Het Underdogtoernooi wordt op zaterdag 20 mei gehouden in de Rembrandthal. Met een voorgeschiedenis die terug gaat tot begin jaren zeventig - Uitsmijters was de eerste in ons land met een toernooi speciaal voor minibasketball - is het toernooi de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Dit jaar zijn 36 teams van de partij van 14 verschillende verenigingen uit Nederland en Duitsland.

"In de ochtend zijn de jongste teams aan de beurt en in de middag spelen aspiranten en kadetten", aldus Maria Paalvast, die voor haar grote verbondenheid met de vereniging vorig seizoen Lid van Verdienste werd. "We doen het dit jaar iets rustiger aan. We hebben wat minder teams op de deelnemerslijst. Hierdoor spelen we langere wedstrijden en dat komt de kwaliteit ten goede." Uitsmijters speelt traditiegetrouw haar wedstrijden en toernooien in de Rembrandthal. Het toernooi begint om 09.00 uur. De finale wedstrijden zijn naar verwachting om 18.00 uur afgelopen.

=== EINDE PERSBERICHT ===

Als bijlage treft u een foto aan uit 2005.(opvragen bij afzender)
Meer informatie over het Underdogtoernooi en over Basketballvereniging Uitsmijters is te vinden op www.uitsmijters.nl. Mocht u vragen hebben, neemt u dan even contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

Peter Veldhuizen


* peter@uitsmijters.nl & (0546) 82 38 79

Basketballvereniging Uitsmijters Almelo
Secretariaat