Politie Groningen

Gre Moorman (60) uit Musselkanaal vermist

Gre Moorman vermist

Musselkanaal / Exloo, 06-05-2006 o De politie is op zoek naar een vermiste vrouw uit Musselkanaal. Het betreft de 60-jarige, Gre Moorman die dinsdag 2 mei haar woning in Musselkanaal op de fiets heeft verlaten.

Mevrouw Moorman heeft de bewuste dinsdag nog om een 10.00 uur bij een bank in Musselkanaal gepind. Dezelfde dag is door een onbekende man de handtas van Gre Moorman aan de Boslaan in Exloo teruggevonden. De vinder heeft vervolgens de tas afgegeven bij een hotelhouder in Exloo.

Signalement

Zij voldoet aan het volgende signalement: lengte 1.68 meter, dun postuur, grijs haar (volle bos) en brildragend. Over de kleding, die Gre Moorman op 2 mei droeg, is alleen bekend dat zij een zwarte jas aan had. De fiets waarop mevrouw is weggegaan, is een damesfiets met een mandje voorop en twee fietstassen.

Mensen die iets over de verblijfplaats van Gre Moorman kunnen zeggen, of haar ergens hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen. Ook wil de politie graag spreken met de vinder van de tas. De vinder van de tas of getuigen kunnen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) contact opnemen met de politie.