Politie Zeeland


---


W-1838-2006 Diefstal uit personenauto
In Vlissingen op de Dokter Gallandatstraat is tussen vrijdag 19.00 en zaterdag 03.00 uur ingebroken in een geparkeerde auto.
Nadat een ruitje was vernield, werd geluidsapparatuur en waardepapieren weggenomen.

Z-1839-2006 Twee scooters gestolen uit schuur
Uit een afgesloten schuur van een woning aan de Bosjesweg in Sluiskil zijn afgelopen nacht twee scooters gestolen.
De twee scooters, een blauwe/paarse en een groene, zijn van het merk Yamaha , type Aerox. Waarde van de weggenomen scooters is niet bekend.

Z-1840-2006 Mes in beslaggenomen
Op de Scheldeboulevard in Terneuzen heeft de politie zaterdagmorgen rond 05.30 uur een mes in beslaggenomen.
De eigenaar hiervan, een 28-jarige Fransman, lag te slapen in zijn auto die geparkeerd stond in een parkeervak. Bij het aanspreken zagen agenten bij het openen van het portier een zgn vilmes in het portiervak liggen. De Fransman is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar het mes in beslag is genomen. De Fransman mocht na betaling van een boete van 100 euro weer het bureau verlaten.

O-1841-2006 Metalen weggenomen van bedrijfsterrein
Vanaf een afgesloten bedrijfsterrein in Vlissingen-Oost hebben onbekenden in de nacht van vrijdag op zaterdag een partij metalen gestolen.
Er werden enkele motoren en een tiental grote tandwielen ontvreemd. Gezien het gewicht van de metalen is bij de diefstal vermoedelijk gebruik gemaakt van een vrachtwagen. De weggenomen metalen hebben een totale waarde van enkele tienduizenden euro's.

O-1842-2006 Zeecontainer in brand gestoken
Op een terrein aan de Verlorenweg in Kapelle is brand gesticht in een zeecontainer die werd gebruikt als opslagruimte en in een hoop tuinafval.
Zaterdagmorgen rond 10.00 uur werd de brand ontdekt, er kwam rook uit de container en een hoop tuinafval lag te smeulen. De geallarmeerde brandweer heeft het brandje geblust.

W-1843-2006 Vlissinger aangehouden
De politie heeft zaterdagmorgen een 33-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van auto-inbraak.
Rond 05.30 uur was bij de melding binnengekomen dat op de Kommedijk in Vlissingen een ruit was vernield van een geparkeerde bestelauto en dat een persoon achter de bestelauto zat. Naar aanleiding van het opgegeven signalement werd even later op de Glacisstraat de 33-jarige Vlissingen aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

---- --