Politie Noord-Holland-Noord

psyciatrisch patiente vermist

psychiatrisch patiente vermist

Den Helder, 06-05-2006 o Een 27-jarige vrouw uit Julianadorp is vermist vanaf vanmorgen 10.10 uur.

De vrouw woont op het terrein van Noorderhaven, een 24-uurs opvang voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij heeft het terrein vanochtend lopend verlaten

De vrouw is licht verstandelijk gehandicapt, is psychiatrisch patiënte en heeft het verstandelijk vermogen van een kind van 6 jaar.

Haar signalement luidt als volgt: ze is 1.65 groot, weegt ongeveer 80 kilo en heeft een peervormig lichaam. Haar losse haar is lang, gekruld en oogt vettig. Ze heeft een licht getinte huidskleur, spreekt vlekkeloos Nederlands, ziet er goed en verzorgd uit. De vrouw loopt stoer, rookt zware shag, boven haar linkerwenkbrauw een litteken, draagt een goudkleurige halsketting en een klein rond dameshorloge met zwart leren bandje. Zij draagt een wit t-shirt of polo, een blauwe trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant en op de broek staat Company. Verder draagt zij witte sportschoenen van het merk Nike en heeft ze een zandkleurige rugzak bij zich.

De vermiste vrouw heeft medicijnen nodig om te voorkomen dat ze in een psychose raakt.

Heeft u deze vrouw gezien en/of gesproken, neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (bellen tegen lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 06-05-2006 20:03 | © Politie Noord-Holland Noord |