De weg naar onvoorwaardelijke liefde

Zaterdag 6 mei ben je welkom om kennis te maken met de weg naar onvoorwaardelijke liefde

EDE, 20060417 -- Een weg die afgestemd is op meer bewustwording van wie jij werkelijk bent en mag zijn. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk gaat dragen voor je eigen processen. Dat je kunt kiezen voor je eigen werkelijkheid. Hoe dit gaat willen we graag tijdens het Open Huis ter gelegenheid van het 12½ jarig bestaan van ons Centrum uitleggen. Janneke en Henny van Zoest willen je een hand rijken om je op dit pad goed te voelen en je begeleiden naar onvoorwaardelijke liefde en harmonie met je hogere zelf


Het resultaat is dat je problemen als pijn, ziekte, boosheid en verdriet op een andere manier gaat benaderen en de oorzaak gaat zien en aanpakken. Dit betekent uiteraard niet dat je niet naar een arts moet als je ziek bent, juist wel de arts consulteren is belangrijk. Maar naast deze aanpak kun je enorm veel zelf doen en wij willen je dat graag leren en kunnen je helpen met Healing, Channeling, Counseling en Voetreflextherapie. Wij bieden iedere week een workshop aan en ook kun je terecht tijdens de inloopochtend op de donderdagochtend. Binnenkort gaan de cursussen Spirituele Ontwikkeling en Chakra Balancing van start, waarvoor je nu nog kunt inschrijven.
Meer informatie kun je vinden op www.reikicentrumdelphi.nl en tijdens het Open huis op zaterdag 6 mei tussen 11.00 en 17.00 uur aan de Proosdijweg 23 in Ede zullen Janneke en Henny van Centrum Delphi je graag te woord staan.




Centrum Delphi