Ingezonden persbericht


30 april 2006

Idol Dewi zoekt jong talent

Zaterdag 6 mei van 14.00 tot 16.00 uur zal de Dewi Fandag worden gehouden in het Jeugd Theaterhuis in Gouda. Naast Dewi zal ook jong talent hun opwachting maken.

Dewi geeft namelijk in samenwerking met TotallyKidz jong talent een kans Kun jij goed zingen.Dan is dit de kans om je droom uit te laten komen. Wil je meedoen aan de Totallykidztalentenjacht? Geef je dan nu op via www.totallykidz.nl of stuur een e-mail naar info@totallykidz.nl. Vermeld daarin je naam, adres, leeftijd ( max 16 jaar), telefoonnummer, foto en wat je wil doen bij de talentenjacht. Wie weet sta jij straks op de Dewifandag en strijd je om die felbegeerde eerste plaats en win je een optreden met Dewi.

Dewi zal naast haar bekende hits ook enkele nummers gaan zingen van haar nieuwe album, die in de loop van dit jaar zal worden uitgebracht.Daarnaast zal er een modeshow zijn met door Dewi ontworpen kledingstukken. Deze modeshow zal gelopen worden door Dewi fans die tijdens een spannende voorronde zijn geselecteerd. Dewi zat hierbij in de jury en heeft alles gefilmd, deze unieke beelden zullen natuurlijk ook vertoont worden. Daarnaast zal Dewi nog enkele gasten meenemen, zoals Luuk Wessels en haar broer Julian, en is er alle mogelijkheid om Dewi te ontmoeten.

Kaarten: ¤ 12,50
Maar als je 6 mei dit artikel meeneemt krijg je ¤ 5,00 korting, dus een betaal je slecht ¤7,50

Deuren open: 13.30 uur
Start programma: 14.00 uur
Lokatie:
Entree aan deur: ¤ 12,50
Met Korting ¤7,50

--- -------------------------------------------------------------------------

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht