Gemeente Deventer

Week 17, 27 april 2006

verkeersmaatregelen jubileumloop daventria

Atletiek Vereniging Daventria houdt op zondag 7 mei 2006 een Jubileumloop in de Deventer binnenstad en op de Worp. De jubileumloop start om 10 uur en eindigt om 16 uur.

Als gevolg hiervan zijn de Menstraat, Rijkmanstraat en Zandpoort voor het verkeer afgesloten. De afsluiting is met dranghekken, schragen en verkeersborden. Bovendien is er een omleidingroute. Er is vanwege deze afsluiting geen doorgaand verkeer mogelijk naar en van de Kleine en Grote Overstraat en de Boterstraat.

Parkeren

De parkeerplaatsen aan de Bokkingshang zijn tijdens het evenement niet bereikbaar. Om de veiligheid van de deelnemers aan de prestatieloop te waarborgen is het niet toegestaan tussen 10 uur en 16 uur deze parkeerplaatsen op te rijden of te verlaten.

Fietsers en voetgangers

De fiets- en voetpaden langs het traject Wilhelminabrug â Spoorbrug behoren ook tot het evenemententerrein.

Tijdens het evenement kunt u het parcours niet kruisen of oversteken.

Fietsers en bromfietsers op de fietspaden van de Wilhelminabrug en de spoorbrug moeten rekening houden met de deelnemers (lopers) van de Jubileumloop.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Hartgers, afdeling Stadstoezicht van de gemeente Deventer, telefoon 0570 â 66 89 63.

Publicatiedatum: 27-4-2006

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging donderdag 27 april 2006