Gemeente Almere

Informatiedag Overgooi

Geïnteresseerden hebben op zondag 7 mei a.s. de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden die Almere Overgooi biedt. De informatiedag vindt plaats op het Stadslandgoed De Kemphaan van
12.00-16.00 uur. In Almere Overgooi zijn bouwkavels te koop vanaf
1.700 vierkante meter in een prachtige bos- en waterrijke omgeving.

Naast informatie gegeven door vertegenwoordigers van de gemeente, Makelaardij Bröring en de Welstandscommissie, faciliteert de gemeente ook een bouw- en architectuurmarkt. Hier presenteren bouwbedrijven, architectenbureaus, tuinontwerpers e.d. zich, die zijn aangedragen door hun voormalig opdrachtgevers, de huidige bewoners van Overgooi.

Almere Overgooi biedt een exclusieve en ruime woonomgeving in een gevarieerd landschap van water, polder en bos. De bouwkavels zijn groot tot zeer groot: van 1700 tot 5000 vierkante meter. De afgelopen twee jaar zijn in Overgooi al 36 nieuwe landhuizen gerealiseerd en het verwachte aantal op te leveren landhuizen ligt dit jaar op circa 25. Naast kavels voor individuele bebouwing biedt Overgooi de mogelijkheid om samen met anderen een landhuis te bouwen met meerdere woningen daarbinnen. De bouw van de eerste landhuizen met meerdere wooneenheden op een clusterkavel gaat naar verwachting nog dit jaar van start.

Meer weten? Kijk op www.almere-overgooi.nl en kom naar de informatiedag op zondag 7 mei van 12.00-16.00 uur, Stadslandgoed De Kemphaan in Almere.