Talpa Nederland


Laren, 3 mei 2006

Postcode loterij miljoenenjacht 7 mei weer van start

Aanstaande zondag 7 mei begint bij Talpa een nieuwe reeks afleveringen van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In vijf gloednieuwe afleveringen van de succesvolle spelshow loodst Linda de Mol op vertrouwde wijze de gelukkige finalist door de zenuwslopende Gouden Koffer Finale. Het programma begint om 21.30 uur.

In welk koffertje zit de 5 miljoen euro? Dat blijft de grote vraag in de spannende spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Ook de buren van de finalist zullen thuis in spanning zitten. De finalist mag namelijk het gewonnen bedrag verdelen onder alle deelnemers van de Postcode Loterij, die meespelen met dezelfde postcode als hijzelf. Ook voor de kijker thuis is het spannend: Winston Gerschtanowitz gaat namelijk ook nog eens live eenzelfde bedrag als de finalist heeft gewonnen thuis uitreiken aan een nietsvermoedende deelnemer van de Postcode Loterij, die hetzelfde koffernummer heeft als de finalist in de studio. In totaal valt er dus maar liefst drie keer maximaal 5 miljoen euro te winnen. Tevens is in elke aflevering aandacht voor de goede doelen die worden ondersteund door de loterij.

Voor de Gouden Koffer Finale kiest de finalist één koffer. Welk bedrag zal er in zitten? Dat kan variëren van 1 eurocent tot en met 5 miljoen euro! De finalist moet beschikken over stalen zenuwen, koelbloedigheid, een flinke dosis lef, financieel inzicht en natuurlijk een goede portie geluk. In de finale gaat de kandidaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten.
---