Ingezonden persbericht

Oergezellig rockfestival op bijzondere locatie

HEMELRIJK ON THE ROCKS II

Regionaal Rocktalent live on stage op een unieke lokatie tussen de klimberg Hemelaya en het strandbad. Wegens het succes van vorig jaar beleeft Hemelrijk on the Rocks op zondag 7 mei a.s. haar tweede editie!

Vanaf 13.00 uur barst op 7 mei het feestgeweld weer los bij BillyBird Park Hemelrijk en zullen drie spraakmakende regionale bands tot 18.00 uur afwisselend het podium voor de reusachtige Hemelaya bestijgen. Dienblad's eindredacteur Ton de Kort zal de rol van presentator op zich nemen.

Programma
The Stones zijn weer in Nederland! Althans dat zou je denken wanneer je een optreden van Urban Jungle bijwoont. Deze bijzondere Rolling Stones-coverband, vernoemd naar de Europese toernee van The Stones in 1990, brengt bij Hemelrijk een dwarsdoorsnede uit het 40-jarige repertoire van The Stones ten gehore. Van 'Paint it Black' tot 'Don't Stop', de ervaren muzikanten van Urban Jungle staan garant voor een middagje rocken op de kreten van Mick, Keith en Charlie! De zangeressen Gabriëlle en Wendy sluiten samen met de andere bandleden van Rebel Hemelrijk on the Rocks af met een gecombineerd repertoire van swingende pop, rock & soul. Deze 7-mansformatie uit Berlicum kent de klappen van de zweep als het gaat om nummers van Anouk, Lois Lane, Within Temptation, Live en vele anderen.

Bij Juicy Lucy is het zangeres Marie-Jose die haar mannetje staat op het podium.
Juicy Lucy is een ambitieuze rockband die een eigen draai weet te geven aan bekende rocknummers. Met een zeer strakke gitaartandem speelt de band alle nummers net iets ruiger dan het origineel. Aan hen de eer om de spits van Hemelrijk on the Rocks af te bijten.

Abonnementhouders gratis
Zoals bij alle evenementen en activiteiten hanteert Hemelrijk ook tijdens Hemelrijk on the Rocks de normale all-in toegangsprijs van ¤ 8,50 per persoon (Vlindertarief). Abonnementhouders hebben gratis toegang tot het park.

Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl.