Ingezonden persbericht

Grootmoeders Tijd op Stadsplein Amstelveen.

Op zondag 7 mei 2006 ligt het Stadsplein in Amstelveen van 10.00 tot 17.00 uur vol met antiek, curiosa, boeken en verzamelobjecten. Tachtig gespecialiseerde standhouders bieden op deze schitterende locatie mooie en exclusieve spullen uit Grootmoeders en Moeders Tijd tegen betaalbare prijzen aan. Steeds meer mensen gaan op zoek naar oude voorwerpen en artikelen van vroeger.

Iedereen wordt sterk aangeraden plaatjesalbums en/of losse plaatjes naar de stand van Siedsma mee te nemen. Zo is er een speciale stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende Verkade albums van Jac. P. Thijsse, kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en kosteloos getaxeerd.
Iedereen wordt dan ook aangeraden om plakplaatjesalbums en losse ( voetbal ) plaatjes, maar ook al het andere curiosa toch vooral op zondag 7 mei mee naar Amstelveen te nemen om de waarde er van te vernemen. Dit jaarlijkse gezellige en gevarieerde evenement geniet grote bekendheid in Amstelveen en Omstreken en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een gigantisch festijn met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan.

Kom een kijkje nemen op deze gezellige ABC-markt, want er is voor een ieder iets te vinden. Als de weergoden ook willen meewerken, wordt het zeker een geslaagd evenement voor publiek, standhouders, organisatie en de gehele Amstelveense middenstand. Alle winkels zijn centrum Amstelveen zijn deze zondag geopend: dus allemaal op zondag 7 mei voor een leuk dagje uit naar Stadsplein en Stadshart Amstelveen.

Info : Org.buro Van Aerle, tel: 0492 - 525483 of 06 53848622
Email : info@uitgaanskrant.nl www.vlooienmarkten.nl

Anton Siedsma