Santana in Ahoy' Rotterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Maandag 8 mei 2006 geeft meestergitarist Carlos Santana in het kader van zijn 'All that I am' toernee een concert met zijn band in Ahoy' Rotterdam. De voorverkoop voor dit concert begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

Deze week verscheen het nieuwe album 'All that I am'. Een album waarop Santana opnieuw verrast met bijzondere duetten met diverse topartiesten. Zo leveren Sean Paul, Mary J Blige en Josh Stone een bijdrage en is op de huidige single 'Just feel better' Steven Tyler van Aerosmith te horen.

Een overweldigend concert tijdens het legendarische Woodstock festival in 1969 bezorgt de Amerikaanse rockgroep rond Carlos Santana een platencontract. Hitsingles als 'Jin-go-lo-ba' en 'Evil Ways' volgen en al snel breekt Santana met zijn mix van rock met Zuid-Amerikaanse invloeden, internationaal door. Het tweede album 'Abraxas' brengt klassiekers als 'Samba Pa Ti', 'Oye Como Va' en 'Black Magic Woman'.

Inmiddels heeft Santana meer dan 90 miljoen platen verkocht en voor meer dan 100 miljoen mensen opgetreden. Ook heeft Santana tal van prijzen gewonnen waaronder 10 Grammy Awards en is hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Mojo Concerts & Diba presenteren
SANTANA
& SPECIAL GUEST SALVADOR SANTANA
Maandag 8 mei 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 54,00, E 49,00, E 46,00, E 39,00 (excl servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (