Politie Hollands Midden Twee aanpassingen in de berichten van vanmorgen. Aanrijdingn in Hillegom: is gebeurd in de Hoofdstraat Terugvinden van navigatiesysteem: was van zaterdag 6 op zondag 8 MEI.


---
Datum: 9 mei 2006


---
Hillegom Doorrijden na aanrijding De politie is op zoek naar een bestuurder van een brommer die op maandag 8 mei, rond 20.00 uur, een snorfietser heeft aangereden. De snorfietser, een 52 jarige vrouw uit Sassenheim, liep ten gevolge van de aanrijding een beenwond op wat gehecht moest worden. Agenten maakten een zoekslag in de omgeving, maar dit leverde geen resultaat op. De politie vraagt de bestuurder en getuigen zich te melden bij de politie. Het politiebureau van Hillegom is te bereiken via 0900-8844.

Lisse Politie vindt dronken motorrijder

De politie heeft dinsdag 9 mei rond 02.00 uur op de Waterman een 47 jarige man uit Lisserbroek naast zijn motor aangetroffen. De man lag deels onder zijn motor en zat vast. Kennelijk was hij ten val gekomen. De man had geen letsel opgelopen. De agenten stelden al snel vast dat de man gedronken had en hielden hem aan. Zijn ademanalyse gaf als uitslag 530 ug/l (limiet 220 ug/l). De politie maakt proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Bodegraven Eigenaar vindt gestolen navigatiesysteem terug

De politie heeft maandagavond 8 mei op en nabij een parkeerterrein van een fastfoodketen aan de Goudseweg twee mannen uit Bodegraven van 15 en 18 jaar aangehouden. De twee hadden een navigatiesysteem bij zich die in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 april gestolen was uit de auto van een man uit Nieuwkoop. De auto stond geparkeerd aan de Ambachtshof. De man volgde via internet de sites waarop goederen te koop worden aangeboden en ontdekte daar zijn eigendom. Hij maakte een afspraak met de aanbieders en schakelde de politie in. Gisteravond ontmoette hij de aanbieders op het parkeerterrein en stelde toen vast dat het inderdaad ging om zijn gestolen navigatiesysteem. Eén belletje naar de op korte afstand wachtende agenten was genoeg om de verdachten in te rekenen. Beiden zijn ingesloten. De politie zet het onderzoek tegen deze mannen voort.

Moordrecht Politie houdt verdachte van hennepteelt aan

De politie heeft maandagmiddag 8 mei aan de Ambachtweg een 40 jarige man uit Gouda aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij de eigenaar is van een hennepkwekerij die in de ochtend daar in een loods door de politie werd ontdekt. Er groeiden 1400 hennepplanten die rijp waren om geoogst te worden. De politie trof geen personen in het pand aan. In de middag verscheen bij het pand de man waartegen uit het 1e onderzoek verdenkingen waren ontstaan. Hij werd dan ook aangehouden en ingesloten. De politie zet het onderzoek in deze zaak voort.

Schoonhoven Opgevoerde bromfiets

De politie heeft maandagmiddag, 8 mei, een 16 jarige bromfietser uit Lopik bekeurd vanwege zijn opgevoerde bromfiets. De bromfietser werd op de C.G. Roosweg gecontroleerd. De test op de rollerbank wees uit dat de bromfiets was opgevoerd tot ruim 63 km/u. De bromfietser kreeg een bekeuring van 50 euro.

--- einde berichten ---


---
Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --