'Net even anders' - inspiratie voor innovatie

Science & strategy

P E R S B E R I C H T

Economie binnenland, innovatie

Amsterdam, 9 mei 2006

'Net even anders' - inspiratie voor innovatie

Recent onderzoek van het CBS toont een zwakke plek in de Nederlandse economie. Het groeipotentieel van middelgrote en grote ondernemingen blijkt vooral afhankelijk van de innovatiekracht. Aan nieuwe ideeën ontbreekt het meestal niet, maar in de praktijk is er onvoldoende kennis en ervaring voorhanden om deze te vertalen naar concrete product-marktcombinaties.

Ter inspiratie van bestuurders heeft het Amsterdamse bedrijf Science & Strategy een handzaam boekje samengesteld met een bloemlezing van relevante publicaties en case histories rond dit actuele thema. Het boekje heeft als titel 'Net even anders' en geeft een helder inzicht in de vele strategische en organisatorische aspecten van succesvol ingezette innovatietrajecten.

U kunt het boekje 'Net even anders' tegen kostprijs bestellen via de website www.science.nl

E I N D E P E R S B E R I C H T

Een foto van het boekje 'Net even anders' is beschikbaar via ANP fotonet en de digitale beeldbank van het ANP.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mémé Bartels of Onne Gerritsen RM, telefoon 020-4713872

Science & Strategy heeft in ruim twintig jaar een solide reputatie opgebouwd als innovatiepartner van de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Ook bij de overheid, in de zorgsector en bij tal van koepelorganisaties levert Science & Strategy de combinatie van kennis en creativiteit die nodig is voor vernieuwing en verandering.