3 e persbericht van dinsdag 9 mei 2006

Eindhoven, 09-05-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouwen gewond bij ongeval

Dinsdagmiddag rond 16.20 uur zijn op de Willem de Zwijgerstraat een 67-jarige en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven gewond geraakt. De 37-jarige vrouw fietste over de Mauritsstraat komende vanuit de richting Edenstraat. Zij wilde linksaf slaan bij de Willem de Zwijgerstraat en remde daarom af. De 67-jarige vrouw reed op haar bromfiets achter de andere vrouw en kon niet meer op tijd remmen. Zij kwam in botsing met de vrouw op de fiets. De bestuurster van de bromfiets is met letsel aan haar hoofd en een gebroken arm opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw op de fiets had lichte verwondingen aan haar hoofd en arm.

Eindhoven: Rijbewijzen ingevorderd

Op de Leenderweg zijn dinsdagochtend de rijbewijzen van drie personen ingevorderd. Een 47-jarige Eindhovenaar reed op zijn motor met een snelheid van 132 km/u over de Leenderweg. Een 60-jarig man uit Weert reed in zijn personenauto 121 km/u. Een 30-jarige man uit Oirsbeek reed eveneens met een snelheid van 121 km/u. Op de Leenderweg mag 70 km/u gereden worden. Tegen de drie is proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

In Veldhoven is dinsdag rond 16.20 uur een 32-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 26-jarige vriendin te hebben mishandeld. Dit zou al vaker gebeurd zijn. Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.