Gemeente Lingewaard


Wie krijgt Lingewaard Promotie Award 2006?

foto award Het imago en de bekendheid van de gemeentenaam worden door verschillende factoren bepaald. Dat gebeurt niet alleen door activiteiten van de gemeentelijke organisatie. Ook een gezond en innovatief bedrijfsleven kan de gemeente Lingewaard stevig op de kaart zetten. Het gemeentebestuur wil het belang van een goede bedrijfsvoering onderstrepen door jaarlijks de Lingewaard Promotie Award uit te reiken.

In aanmerking komen alle bedrijven in de gemeente Lingewaard die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. De Promotie Award Lingewaard wordt toegekend aan het bedrijf of ondernemer die zich op bijzondere wijze heeft weten te profileren. Dit is niet per definitie een bedrijf dat door een groot marktgebied naam heeft gemaakt. Een eenmansbedrijf dat met een bijzonder product op de markt is gekomen, maakt evenzo kans op de gemeentelijke waarderingsprijs.

Vorig jaar viel De Buitenpoort Catering in de prijzen.

Jury
Het publiek en bedrijfsleven kunnen een bedrijf of ondernemer voordragen. Hierbij doen wij tevens een uitdrukkelijk beroep op werknemers van bedrijven in de gemeente Lingewaard. Uit het aantal kandidaten worden een week voor de prijsuitreiking drie genomineerden bekendgemaakt. De uiteindelijke prijsuitreiking vindt plaats tijdens Regionale Bedrijvencontactdagen, waar ook de gemeente Lingewaard met een informatiestand aanwezig is. De Bedrijvencontactdagen worden gehouden op woensdag 10 en donderdag 11 mei in de Rijnhal te Arnhem.

De jury bestaat uit burgemeester Rob Persoon (voorzitter), de nieuwe wethouder van Economische Zaken, bedrijvencontactfunctionaris Han van de Beek, beleidsmedewerker Economische zaken Hans Korfage, persvoorlichter Sjaak Veldkamp, en Ferry Hollinger, bestuurslid van de ondernemersvereniging VERON.

De Promotie Award Lingewaard bestaat uit een artistiek aandenken, gemaakt door de Bemmelse kunstenaar Luuc Ottens. Bovendien wordt door de gemeente 2.000 euro beschikbaar gesteld, die de winnaar mag besteden aan een maatschappelijk project binnen de gemeentegrenzen.

Voordracht
Een kandidaat voordragen kan per brief of e-mail. Graag met vermelding van het bedrijf en motivatie van de voordracht. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart.

U kunt uw brief sturen naar:
Gemeente Lingewaard
T.a.v Bedrijvencontacfunctionaris Han van de Beek Postbus 15
6680 AA Bemmel

Klik hier voor het aanmeldingsformulier en de criteria.