Nederlandse Vereniging van Banken

Logo NVB voorlichtingsdag Wet financiele dienstverlening (Wfd) NVB voorlichtingsdag Wet financiële dienstverlening (Wfd)

Op woensdag 10 mei 2006 organiseert de NVB een voorlichtingsdag over de Wet financiële dienstverlening (Wfd) in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk
De ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De voorlichtingsdag geeft u de mogelijkheid diepgaand kennis te nemen van de praktische aspecten rond de Wfd, het Bfd en de Nadere regeling financiële dienstverlening. De dag is bedoeld voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de wet- en regelgeving bij de instellingen.

In diverse workshops komen de belangrijkste onderdelen uit de Wfd c.a. aan de orde. De workshops hebben een interactief karakter waarbij u, ter wederzijdse verrijking, kunt aangeven hoe u bij uw organisatie praktische invulling geeft aan de voorschriften. De inleiders van de workshop zijn zeer nauw betrokken geweest bij het intern NVB-overleg en overleg met het Ministerie van Financiën en de AFM over de interpretatie van de wet- en regelgeving.

U kunt zich inschrijven voor maximaal vier workshops en er is ruimte voor twee deelnemers per instelling. Bij meer inschrijvingen per instelling is deelname vanwege de capaciteit afhankelijk van het totale aantal inschrijvingen. Inschrijving kan via het inschrijvingsformulier. De sluitingsdatum is 3 mei 2006.

Aan de deelneming van deze dag zijn kosten verbonden. De registratiekosten bedragen 125 ,-- per persoon. De kosten voor de voorlichtingsdag kunt u uitsluitend overmaken op rekeningnummer 49.62.84.053 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Banken, Postbus 3543, 1001 AH Amsterdam onder vermelding van uw naam en instelling.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Ellen Vos, 020 5502855 of vos@nvb.nl.