Ingezonden persbericht


Gouds Mont Martre iedere woensdag vanaf op 10 mei.

Op woensdag 10 mei a.s. start wekelijks Gouds Mont Martre op de Markt in Gouda. Op deze Curiosa Markt bieden 125 standhouders veel spullen uit grootmoeders tijd aan tegen betaalbare prijzen. Steeds meer mensen gaan op zoek naar mooie, oude voorwerpen en artikelen van vroeger, zoals mooi antiek, boeken, curiosa, verzamelobjecten, enz. Gouds Mont Martre is de locatie waar de speurtocht kan beginnen. Dit gezellige en gevarieerde evenement geniet grote bekendheid in Gouda en Omstreken en is in de loop der tijd uitgegroeid tot een gigantisch festijn met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers en de vele toeristen graag naar toe gaan. Wekelijks kunnen iedere woensdag de vele belangstellenden reikhalzend uitkijken, of er bij die bonte mengeling van spulletjes iets voor hun gading tussen zit. Soms slagen mensen er in om voor een paar eurootjes DE gouden aankoop van hun leven te doen. Snuffel- en Vlooienmarkten horen bij onze maatschappij en zijn niet meer weg te denken. Snuffelen zit ons allen in het bloed. Wekelijks snuffelen in Gouda is alsof je je op Mont Martre waant................., want dit overbekende evenement is niet meer weg te denken uit de binnenstad van Gouda.

Kom daarom vanaf woensdag 10 mei t/m 13 september 2006 wekelijks van 9-17 uur naar Gouds Mont Martre op de Markt in Gouda.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met org.buro Van Aerle Helmond, tel.: 0492 ­ 525483, of 06 53848622 vanaerle@chello.nl Zie ook : www.vlooienmarkten.nl