Gemeente Bernheze


#RSS

Het Bernhezer Award Team nodigt je uit!

BAT logo .jpg

Op 10 en 11 mei 2006 verzorgt het Bernhezer Award Team twee informatiebijeenkomst over het programma van The International Award for Young Peolpe. Van 14 tot 21 april vond over dit programma in Bernheze een grote conferentie plaats waaraan ook prinses Máxima en prins Edward een bezoek brachten. Misschien heb je hierover gehoord of gelezen.

Het Bernhezer Award Team voert het Award-programma vanaf 2003 in Bernheze uit. Dit jaar nemen 23 jongeren hieraan deel. Het Award programma loopt in meer dan 120 landen in de wereld. Jonge mensen worden uitgedaagd, gestimuleerd en gecoacht om zich te ontwikkelen op verschillende terreinen. Maatschappelijke betrokkenheid, individueel talent, sport en een zelf te organiseren expeditie zijn de belangrijkste onderdelen.

Om mee te kunnen doen aan het Award programma moet je in de leeftijd van 14 tot 25 jaar zijn. De gemeente Bernheze ondersteunt het Award-programma. Het jongerenwerk van stichting Diagonaal en een aantal fantastische coaches vormen tesamen het BAT.

Wil(len) jij (en je ouders) meer weten, kom dan naar een van de informatieavonden. Als je een vriend of vriendin mee wilt nemen, graag. Iedereen is van hart welkom!

De informatieavonden zijn op:

· 10 mei 2006 van 19.30 tot 21.00 in het cultureel centrum de Pas (de Misse) in Heesch

· 11 mei 2006 van 19.00 tot 21.00 in het jongerencentrum I Meet (Raadhuisplein) in Heeswijk Dinther.

feed