Gemeente Roermond

Play with us! GO 4ward

Jongeren tussen 4 en 19 jaar kunnen op woensdag 10 mei meedoen aan spetterende sport- en spelactiviteiten op verschillende plekken in de wijken het Roermondse Veld, de Donderberg en de Kemp/Kitskensberg.

De middag duurt van 14:00 tot 17:00 en staat in het teken van de feestelijke opening van de stimuleringsregeling Buurt, Onderwijs en Sport (de BOS-impuls). De regeling is opgezet voor gemeenten om sporten, bewegen en een gezondere leefstijl bij jeugdigen van 4 -19 jaar op wijkniveau te stimuleren. Het project heeft in Roermond de naam GO 4ward gekregen.

Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen. Wethouder Gerard IJff (sport) geeft op de verschillende locaties het startsein voor GO 4ward. Ook ouders zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

De Kemp

Wat: (Sport)activiteiten GO 4ward met Space Bikes, ballonnenclown, schminken, schermen, voetbal, stormbaan, luchtkussen, DJ en nog veel meer.

Waar: Buitenterrein van het Trefpunt aan de Javastraat.

Donderberg

Wat: (Sport)activiteiten GO 4ward met Spider Wall, ballonnenclown, schminken, pannaveld, stormbaan, luchtkussen, DJ en nog veel meer.

Waar: Op de parkeerplaats voor de Sporthal Donderberg aan de Donderbergweg.

Roermondse Veld

Wat: (Sport)activiteiten GO 4ward met Climbing Bottles, ballonnenclown, schminken, pannaveld, basketbal, stormbaan, luchtkussen, DJ en nog veel meer.

Waar: Op het Gelderseplein, Limburgsestraat en het jongerencentrum de Terp.

De samenwerkende partijen zijn onder andere de gemeente Roermond, Steunpunt

Sportservice Roermond, GGD Noord- en Midden-Limburg, Stichting Wel.kom,

Thuiszorg Midden-Limburg, MEE Noord- en Midden Limburg, het basisonderwijs, het

voorgezet onderwijs en sportverenigingen.

Publicatiedatum: 09.05.2006 Bijgewerkt: 09.05.2006