Gemeente Wijk bij Duurstede

Informatieavond waterschap over watergebiedsplan

"Tussen Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal "

Waterschap in gesprek met inwoners over waterbeheer Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden organiseert op dinsdag 16 mei 2006 een informatieavond over een nieuw watergebiedsplan voor het gebied tussen Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal. U wordt uitgenodigd om met het waterschap in gesprek te gaan over dit watergebiedsplan in Het Wapen van Werkhoven, Herenstraat 31 in Werkhoven. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur (de zaal is om 19.30 uur geopend).

Uw ervaringen
Het waterschap is benieuwd naar uw ervaringen met het water bij u in de buurt. Deze eerste avond is vooral bedoeld om gezamenlijk de knelpunten in het gebied in kaart te brengen. Na een presentatie over het hoe en waarom van het watergebiedsplan is er volop gelegenheid om met het waterschap in discussie te gaan.

Meer informatie
Ervaart u knelpunten in het watersysteem, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met te veel of te weinig water? Of is het water bij u in de buurt niet schoon genoeg? Kom dan op dinsdag 16 mei naar de informatieavond in Werkhoven! Meer informatie over het watergebiedsplan staat op www.destichtserijnlanden.nl.

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer