Persberichten Lekstroom, 09.00 uur

Utrecht, 10-05-2006

Schade door trekker

LOPIK- Op de Lopikerweg Oost raakte maandag een auto beschadigd door een trekker. Omstreeks 13.00 uur reed een 27-jarige automobiliste uit Schoonhoven over de eerder genoemde weg. Uit de tegenovergestelde richting kwam een trekker.

De vrouw maakte ruimte voor de trekker en de bestuurder van deze trekker reed met hoge snelheid langs de auto. Hierdoor raakte de zijkant van de auto beschadigd en de trekker reed door. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt de trekkerbestuurder zich te melden en/of andere getuigen via 0900-8844, district Lekstroom.

Lastig persoon

IJSSELSTEIN- Op dinsdagavond werd een lastig persoon aangehouden. Omstreeks 21.30 uur was de politie voor een bemiddeling aanwezig op de Televisiebaan. Een 18-jarige man uit IJsselstein had niets met de zaak te maken maar begon zich toch met de zaak te bemoeien. Meerdere keren werd hem verzocht om weg te gaan, maar hij wilde niet luisteren en begon zelfs de agenten te beledigen. De man werd vervolgens aangehouden en ingesloten voor verhoor.