Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Huiselijk geweld: Randwijker aangehouden

Publicatiedatum: 10-5-2006 9:41:50

Randwijk - Een 51-jarige inwoner van Randwijk is dinsdagavond door de politie in zijn woning aangehouden wegens huiselijk geweld. De man zou zijn ex-vriendin, een 32-jarige vrouw uit Amsterdam, hebben geschopt en bij de keel gegrepen. Ook zouden er bedreigingen zijn geuit. Het slachtoffer had na de ruzie, die in de woning van de Randwijker had plaatsgevonden, zelf de politie gebeld. Gewaarschuwde agenten konden geen letsel waarnemen bij de vrouw. Na het aanhoren van haar relaas werd de Randwijker aangehouden.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden

026 352 4606

---

Heterense licht gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 10-5-2006 9:41:11

Heteren - Bij een aanrijding tussen een auto en een snorfiets op de kruising van de Boterhoeksestraat met de Julianaweg in Heteren is dinsdagochtend een vrouw licht gewond geraakt. Het slachtoffer, een
24-jarige vrouw uit Heteren, werd omstreeks half tien op de kruising aangereden door een 63-jarige automobilist uit Zetten. De man had bij het oprijden de Heterense, die op de snorfiets was, kennelijk niet opgemerkt toen hij vanaf de Julianaweg de kruising op reed. De snorfietsster kwam door de aanrijding te vallen en bleef gewond op straat liggen. Verplegend personeel van een gewaarschuwde ambulance stelde vast dat de verwondingen beperkt waren gebleven tot enkele schaafwonden. Ziekenhuisopname bleek niet nodig.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden

026 352 4606

---

Auto botst op betonnen rand, wegdek besmeurd

Publicatiedatum: 10-5-2006 9:40:45

Babberich - Het wegdek van de Emmerichseweg is dinsdagavond besmeurd geraakt met motorolie nadat daar een auto op een betonnen rand was gebotst. De bestuurder van de auto, een 86-jarige man uit Amersfoort, was met de schrik vrij gekomen. De man was volgens zijn verklaring door onbekende oorzaak op de betonnen rand in het wegdek gebotst. Daardoor was over een afstand van ongeveer tweehonderd meter motorolie over het wegdek gestroomd. De brandweer moest eraan te pas komen om de olie te verwijderen. Volgens de politie was er geen drank in het spel. De auto van de Amersfoorter moest worden afgesleept.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden

026 352 4606

---