Gemeente Lingewaard


Nieuwe gids verschijnt in september

Gemeentegids uitgebreid met bedrijvengids

Aan uitgever Suurland BV uit Eindhoven is opdracht gegeven de Gemeentegids 2006 samen te stellen. Naast een lokale telefoongids bevat deze uitgave een bedrijvengids. De gids verschijnt begin september.

Behalve gemeentelijke informatie vindt u in de Gemeentegids een zo compleet mogelijk beeld van verenigingen en instellingen die in Lingewaard actief zijn. Ook is in de gids een plattegrond van elke kern opgenomen met een straatnamenregister. In het telefoongedeelte zijn alleen telefoonnummers opgenomen van inwoners, bedrijven en instellingen in de gemeente Lingewaard. In het bedrijvengedeelte staan alle in Lingewaard gevestigde bedrijven gesorteerd op rubriek.

Wijzigingen
Verenigingen en instellingen die al in de Gemeentegids 2005 staan vermeld, worden door Suurland de komende weken schriftelijk benaderd. U kunt dan bestaande gegevens laten wijzigen. Clubs en Instellingen die nog niet in de huidige Gemeentegids staan, maar wel graag opgenomen willen worden kunnen dit kenbaar maken bij Suurland, afdeling callcentre o.v.v. Gemeentegids Lingewaard, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven.

Achter het telefoondeel van de Gemeentegids 2005 staat een reactieformulier dat eveneens gebruikt kan worden voor wijzigingen of nieuwe aanmeldingen.

Ook kunt u mutaties doorgeven via de digitale gemeentegids. Als u de gemeentegids aanklikt, verschijnt in het rechtervenster een aantal links. Kies dan voor 'Wijziging of nieuwe vermelding'. U kunt dan een webformulier invullen.

De gegevens van de Gemeentegids 2005 worden ook gebruikt voor de digitale gemeentegids. Begin september wordt er een nieuwe versie in gebruikgenomen. Tussentijdse wijzingen en aanvullingen worden in deze gids doorlopend verwerkt. De gids wordt wekelijks ververst.

Acquisitie
In de komende periode worden bedrijven en winkeliers door Suurland benaderd voor het eventueel plaatsen van een advertentie in de nieuwe gemeentegids.

De nieuwe gemeentegids wordt begin september huis-aan-huis verspreid.

Bericht geplaatst op 9 mei 2006