Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 10 mei 2006

Sky Radio 101 FM uitgeroepen tot Media-exploitant van het Jaar

Sky Radio's Jacco Hornes winnaar Carl Lipp Prijs

Tijdens de Annual MWG Media Award-uitreiking op 9 mei is Sky Radio 101 FM uitgeroepen tot Media-exploitant van het Jaar 2005. In de Beurs van Berlage in Amsterdam kwamen mediabureaus, reclamebureaus en adverteerders samen voor deze jaarlijkse uitreiking van de AMMA-Awards. Sky Radio 101 FM was samen met Talpa TV en Hillenaar Outdoor genomineerd voor Beste Media-exploitant van het Jaar en Sky Radio 101 FM heeft de trofee mee naar huis mogen nemen. Jacco Hornes, Senior Accountmanager bij Sky Radio 101 FM heeft de Carl Lipp Prijs voor Mediavertegenwoordiger van het Jaar ontvangen.

Algemeen directeur Carlo de Boer:
"We zijn heel blij met de prijs. Adverteerders en planners hebben Sky Radio hoog zitten en dat is super om te merken via deze erkenning. We zijn ook bijzonder trots op onze Jacco Hornes die met de Carl Lipp Prijs een verdiende bekroning heeft ontvangen".

Award Exploitant van het Jaar
De award Media-exploitant van het Jaar wordt bepaald door een enquête onder mediaplanners en adverteerders. In de enquête kon een waardering worden gegeven over onder andere de servicegerichtheid, de professionaliteit, de kwaliteit van het personeel, het meedenken en het innovatieve gedrag in de branche.

Mediavertegenwoordiger van het Jaar
Senior Account Manager Jacco Hornes van Sky Radio 101 FM is uitgeroepen tot Mediavertegenwoordiger van het Jaar 2005 en heeft daarmee de Carl LIpp Prijs in de wacht gesleept. Ook deze prijs wordt bepaald door middel van een enquête onder mediaplanners en adverteerders. Hierbij is gelet op het meedenken van de mediavertegenwoordiger of het een waardige ambassadeur is voor zijn medium of hij goed meedenkt en of hij altijd een gaatje kan vrijmaken in de agenda.

De AMMA-Award

De AMMA is 5 jaar geleden door de MWG (Vereniging voor Commerciële Communicatie) in het leven geroepen om de professionaliteit van het mediavak zichtbaar te maken. Daarom beloont de MWG jaarlijks adverteerders, mediabureaus, reclamebureaus en/of exploitanten, met een AMMA.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is met de relaxte muziekmix in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne. Sky Radio 101 FM is de non-stop relaxte muziekzender van Nederland zonder dj's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.