AutoRai

Gratis vliegles bij aankoop van een nieuwe Saab 9-5

(5/10/2006)
De geschiedenis van Saab staat met grote letters geschreven in de luchtvaarthistorie, een erfgoed dat vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in de geavanceerde technologie en vele stijlelementen. Kopers van een Saab 9-5 in de maanden mei, juni en juli vinden zich deze zomer terug aan de stuurknuppel van een echt vliegtuig, hoog in de lucht.
âDe vliegerij zit in alle genen van Saab,â licht Colin Ouwerling, Marketing Manager van Saab Nederland, de opvallende actie van de Nederlandse importeur toe. De luchtvaartgeschiedenis van het Zweedse merk gaat terug naar 1937, toen het eerste jachtvliegtuig voor de Zweedse luchtmacht werd ontwikkeld. En de vaardigheden en expertise van de Saab ontwikkelingsingenieurs zijn al vele decennia continu terug te vinden in de autoâs van Saab. Het Zweedse automerk onderscheidt zich van andere merken door de veelvuldige toepassingen van innovatieve technieken en onconventionele oplossingen. âHet ligt dan ook zeer voor de hand om gedachtig dat luchtvaart-erfgoed alle kopers van een Saab 9-5 een eerste vliegles aan te bieden bij een professionele vliegschool,â aldus Ouwerling. Via www.saab.nl is een unieke website te bereiken waar het luchtvaart-DNA van de Saab 9-5 wordt uitgelicht.

De kopers van een Saab 9-5 in de actieperiode van maar liefst drie maanden krijgen een serieuze vliegles aangeboden, waarbij Saab samenwerkt met het professionele luchtvaartbedrijf Wooning Aviation, opererend vanaf Lelystad Airport. Er zal worden gelest met Pipers Warrior en Cessnaâs 172 en de instructeurs zijn optimaal gekwalificeerd. Na een uitgebreide theorie zal de Saab clientèle zelf het stijgen, het vliegen en de landing uitvoeren. Ook een bezoek aan het imposante nationaal luchtvaart-themapark Aviodrome staat op het programma.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster