Mei 2006

ElmarReizen gaat samenwerken met eBookers
Vanaf 1 juli verkoop van volledig verzorgde vakantiereizen ElmarReizen.nl gaat vanaf 1 juli de verkoop van reizen op de website van eBookers.nl verzorgen. De aankondiging daarvan volgt nadat ElmarReizen eerder al soortgelijke overeenkomsten had bekend gemaakt met transavia.com, Vertrekpunt.nl, SBSTravel.nl en Wehkamp.nl. De nieuwe partner is net als ElmarReizen lid van het ANVR, brancheorganisatie in de reisbranche, die onder meer de kwaliteit van reisbedrijven controleert.
eBookers.nl verzorgt nu voor de vakantieganger alle vluchten, losse hotelovernachtingen en autohuur. Binnenkort komen hier dus ook volledig verzorgde vakantiereizen bij.

Logische keuze
Voor eBookers.nl een logische keuze: Michiel Delaere, managing director Benelux van eBookers: " Wij hebben alle alternatieven bekeken en voor 100% voor de ElmarReizen.nl engine gekozen. Dit product voldoet aan onze kwaliteitseisen. De keuze van vormgeving, real time capacity, stabiliteit en betrouwbaarheid waren de belangrijkste criteria. De nieuwe samenwerking past binnen onze strategie om een volwaardige travelportal te worden!"

Pakket
ElmarReizen.nl ontwikkelt sinds enige tijd samenwerkingsverbanden met bedrijven uit de reisbranche, maar ook daarbuiten, die vakantiereizen aan hun klanten willen aanbieden. ElmarReizen.nl verzorgt zowel de techniek als de afhandeling van deze vakantiereizen in haar eigen customer care center.

eBookers
"eBookers.nl is een professionele organisatie die steeds meer reislustige klanten op de Nederlandse markt aan zich weet te binden. Dankzij onze unieke zoekmachine en de bijhorende professionele fullfillment-organisatie op het gebied van de verkoop van vakanties, kunnen wij samen sterker worden.", aldus Ronnie Rokebrand, algemeen directeur van ElmarReizen.nl.