Gemeente Putten

Sportkampioenen kunnen zich aanmelden voor huldiging (10-05-2006)


---

Putten, 10 mei 2006

De jaarlijkse huldiging van Puttense sportkampioenen vindt dit jaar plaats op woensdag 7 juni 2006 van 19.00 tot 21.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

De gemeente Putten schrijft sportverenigingen aan om hun kampioenen op te geven. Sportverenigingen en/of individuele sporters die geen brief ontvangen hebben, kunnen zich ook aanmelden voor de huldiging. Dit kan per post (Postbus 400, 3880 AK in Putten) of per e-mail (ctenlande@putten.nl) tot uiterlijk 29 mei 2006. Graag bij de aanmelding de naam van het kampioensteam (en het aantal personen) of de individuele kampioen(en) vermelden en de klasse/categorie doorgeven van het behaalde kampioenschap.

Om in aanmerking te komen voor de huldiging moet sprake zijn van een kampioenschap dat is behaald door het hoogste (standaard) dames- en/of herenteam van een vereniging.

Een aansprekend sportief resultaat van een Puttens jeugdteam (bijvoorbeeld bekerwinst, een provinciaal, regionaal of Nederlands kampioenschap) komt ook in aanmerking.

Bij individuele sporters moet een districts-, provinciaal-, Nederlands of vergelijkbaar kampioenschap behaald zijn. Het spreekt voor zich dat Europese, Wereld- en/of Olympisch kampioenen uiteraard in aanmerking komen. Deze opsomming is niet uitputtend en wellicht zijn er nog andere aansprekende kampioenstitels.

Kampioenen die twijfelen of het door hen in het afgelopen seizoen behaalde kampioenschap voor deze huldiging in aanmerking komt, kunnen hierover contact opnemen met Clari ten Lande, telefoon 359770 of Harry Hamstra, telefoon 359769, beide van de afdeling Openbare Werken.