Mei 2006

BCD TRavel nu al aanwezig in 96 landen
Mondiale zakenreisorganisatie breidt netwerk verder uit BCD Travel is via haar mondiaal netwerk aanwezig in 96 landen. De zakenreisorganisatie heeft daarmee een belangrijke mijlpaal in haar snel stijgende aanwezigheid in de wereldwijde travel management sector bereikt. Het bedrijf werd in januari 2006 gevormd na de fusie van WorldTravel BTI, TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH en The Travel Company.
Het netwerk, met eigen kantoren in alle belangrijke markten en een stevige aanwezigheid in opkomende markten, is tekenend voor zowel de veelomvattendheid als de snelheid waarmee BCD Travel werd gevormd.

Oude en nieuwe partners
'Ons netwerk omvat een meerderheid van al bestaande partners, die enthousiast zijn om de al lang bestaande verhoudingen onder het merk BCD Travel voort te zetten. Maar ook uit nieuwe partners die vanwege hun aanwezige sterke punten als vanzelfsprekend bij ons netwerk passen', vertelt Mike Buckman, CEO BCD Travel.

Minder gewoon
"Om van de stijgende globalisering van de markt te spreken is herhalen van wat alledaags is geworden, maar de capaciteit om echt uitvoerbare oplossingen te verstrekken is veel minder gewoon - en dat is nu precies wat BCD Travel wel doet," aldus Buckman "Onze uitbreiding betekent dat wij nu beter dan ooit in staat zijn om onze zakenreisoplossingen aan nationale en multinationale klanten te leveren."

Wereldwijd
"Bedrijven die een wereldwijde dekking verwachten en nodig hebben kunnen zien dat deze netwerkuitbreiding ons van Argentinië tot aan Yemen brengt. Wij zullen zijn waar onze klanten willen dat wij vertegenwoordigd zijn. Zij kunnen er dus van verzekerd zijn dat wanneer het verzoek komt, wij ons team van netwerkdeskundigen op de zaak zetten," voegt Buckman toe.

Over BCD Travel
BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen.

Zij helpt ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 96 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 12 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 12.000.

Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl