Schuitema NV

Persberichten

A A A

Bert Roetert nieuwe directievoorzitter Schuitema n.v.

Amersfoort, 10 mei 2006 - De Raad van Commissarissen van Schuitema n.v. heeft vandaag het voornemen bekend gemaakt de heer Bert Roetert te benoemen tot directievoorzitter van Schuitema n.v. De heer Roetert (49) heeft ruime ervaring in de levensmiddelenbranche en heeft diverse functies vervuld bij Riedel Drankenindustrie, Sara Lee en Friesland Foods. De laatste jaren was hij directievoorzitter van Friesland Foods West Europa.

Commentaar de heer Bert Roetert:
"Ik ben bijzonder verheugd over mijn nieuwe functie bij Schuitema. Het supermarktvak is mij van thuis uit met de paplepel ingegeven. Mijn vader was directeur van Co-op en ik heb gedurende mijn school- en studietijd meer dan 10 jaar in één van de supermarkten gewerkt. Het lijkt mij fantastisch om leiding te mogen geven aan deze onderneming en zie met plezier de samenwerking met de C1000 ondernemers tegemoet."

De Raad van Commissarissen zal de aandeelhouders in kennis stellen van de voorgenomen benoeming tijdens een Buitengewone Aandeelhoudersvergadering die op een nader te bepalen datum in juni 2006 zal worden gehouden.

De Centrale Ondernemingsraad heeft een positief advies uitgebracht en wenst de heer Roetert veel succes toe in zijn nieuwe functie en ziet vol vertrouwen de samenwerking tegemoet.

Namens Schuitema n.v.,

De Raad van Commissarissen


---

Voor nadere informatie:

Schuitema n.v.
Dhr. K.J. van den Hoven
Tel. 033-4 53 33 33
GSM 06-53 252 104
Karel-jan.vandenhoven@schuitema.nl
www. Schuitema.nl