Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District NW-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

10 mei 2006

Putten - Flitspaal vernield

Op de Van Geenstraat werd op dinsdag (09-05) tussen 13.15-21.45 uur een flitspaal vernield. Eventuele getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het bekende telefoonnummer 0900 8844.

't Harde - Scooterbestuurster gewond Een 21-jarige scooterbestuurster uit 't Harde raakte op dinsdag (09-05) rond 16.05 uur gewond bij een ongeval op de Eperweg. Ze reed op het fietspad toen een 15-jarige plaatsgenote op de fiets naderde (deze reed aan de verkeerde van de weg). Het slachtoffer week uit, belandde met de scooter in de berm en viel. Ze werd met voetletsel en nekklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Ermelo - Overlast door openbare dronkenschap

De politie heeft een 23-jarige man uit Ermelo aangehouden voor het verstoren van de openbare orde terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. De man viel op dinsdagavond (09-05) op de Telgterweg een aantal mensen lastig door ze te bedreigen. Bij aanhouding wist de man zich los te werken maar hij werd na een korte sprint door de agenten weer in de kraag gevat. Tijdens het overbrengen naar het bureau alsmede in het bureau pleegde hij het nodige verzet. Hij werd ingesloten en de politie maakt proces-verbaal op.

Harderwijk - Aanhouding ivm vernieling busruit

De politie stelt een onderzoek in naar het ingooien van een ruit van een Connexxionbus op het Westeinde. De bus passeerde een groepje jongeren en op dat moment werd er iets tegen de ruit gegooid, die sneuvelde. De chauffeur heeft het groepje aangesproken en de betrokkenheid van de jongelui wordt onderzocht.

Nunspeet - Geluidsapparatuur in beslag genomen

Nav klachten over geluidsoverlast heeft de politie heeft op dinsdagavond (09-05) in een woning aan de Heemskerklaan de geluidsapparatuur in beslag genomen. Een 38-jarige man uit Hierden die zich in de woning bevond en de overlast veroorzaakte kreeg een proces-verbaal.

Wezep - Inbraak winkel

In een winkel aan de Meidoornpassage werd op woensdag (10-05) rond 03.15 uur ingebroken. De ruit van de voordeur werd met grof geweld vernield. In het pand onderging een rolluik dezelfde behandeling en werd een onbekende hoeveelheid rookartikelen ontvreemd.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 ---- --