Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WK-weddenschappen zijn hot!

10 mei 2006 - Wordt Nederland wereldkampioen? Komt Oranje verder dan Duitsland? Zal Trinidad & Tobago van Leo Beenhakker überhaupt scoren (met uitzondering van eigen doelpunten)? Nu het WK voetbal steeds dichterbij komt, wordt één ding duidelijk: WK-weddenschappen zijn hot!

Ruud Verdellen, Marketing Manager van het online wedkantoor Unibet: "Het WK-voetbal in Duitsland is bij uitstek geschikt voor leuke weddenschappen. De wedstrijden zelf brengen natuurlijk de nodige spanning met zich mee, maar door deze entertainment-elementen er aan toe te voegen, maken we het wereldkampioenschap spannender en leuker dan ooit. Bovendien is het natuurlijk helemaal niet verkeerd als je naast het zien van een topwedstrijd ook nog eens een leuk geldbedrag kunt winnen."

Oranje
De WK-weddenschappen zijn natuurlijk voor een belangrijk deel Oranje-getint. Verdellen: "De WK-koorts lijkt nu wel begonnen. We zien dat het aantal mensen dat online een gokje waagt enorm stijgt. Vooral weddenschappen rondom het Nederlands elftal doen het goed. Maar voor ons is dit nog maar het begin. Ik kan er nog niet al te veel over zeggen, maar wij komen vlak voor de aftrap van het WK met een unieke Europese weddenschap waarmee een prijs van vele tienduizenden euro's gewonnen kan worden. En dat terwijl je gratis kunt wedden!"


Noot voor de redactie,