Vodafone en SBS werken samen rondom WK

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Maastricht, 10 mei 2006 - Vodafone en SBS gaan samenwerken rondom het WK Voetbal. Vodafone zendt de oefeninterlands van het Nederlands elftal, die SBS 6 in de aanloop naar het WK op het televisiescherm brengt, integraal uit op mobiel. SBS 6 besteedt aan deze mogelijkheid aandacht in de tv-programma's Hart van Oranje en Shownieuws, die onderdeel vormen van een speciale WK-programmering. Vodafone biedt als enige mobiele operator in Nederland tijdens het WK beelden van alle 64 wedstrijden op de mobiele telefoon aan.

SBS 6 heeft in aanloop naar en tijdens het WK een aangepaste Oranje-programmering met uitzendingen van de oefeninterlands, het Oranje Journaal, De Derde Helft en Hart van Oranje. Ook Vodafone zendt items van de voor- en nabeschouwing uit op de mobiele telefoon en nieuwe klanten die een abonnement inclusief Bel & MultiMedia TeGoed afsluiten, kunnen kaarten krijgen voor de oefeninterland Nederland - Kameroen.

De oefeninterlands worden zowel op de mobiele Vodafone telefoon als op televisie uitgezonden en wel op zaterdag 27 mei: Nederland - Kameroen, op donderdag 1 juni: Nederland - Mexico, en tenslotte op zondag 4 juni: Nederland - Australië.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 180 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.