Mifiux

Mis geen enkel detail van het WK 2006 in Duitsland met e-Album Germany '06, het enige elektronische album en de interactieve software die eindeloos spelplezier garandeert

MIAMI, May 10 /PRNewswire/ --


- Met e-Album Germany '06 kunnen voetbalfans zelf deelnemen aan het wereldkampioenschap door hun voetbalpools elektronisch te beheren, ze kunnen hun eigen scenario's opbouwen, hun statistieken aanpassen en ze krijgen toegang tot informatie over alle teams en de wedstrijdplaatsen.

Een bedrijf uit Miami onthulde vandaag het enige elektronische album en de interactieve software die voetbalfans een nieuwe manier biedt om het WK te volgen, e-Album Germany '06 (www.ealbumgermany06.com). De software heeft tools waarmee de gebruikers interactief kunnen meespelen en plezier kunnen beleven met het WK voor, tijdens en na het kampioenschap.

Met e-Album Germany '06 kunnen de gebruikers informatie en foto's van de teams, de spelers en de wedstrijdplaatsen verzamelen en uitwisselen via internet en e-mail. Met deze gebruiksvriendelijke, innovatieve software kunnen de gebruikers ook een hele reeks acties uitvoeren zoals scores invoeren om hun favoriete teams te volgen en speculeren over de resultaten. Ze kunnen ook hun eigen scenario's opbouwen en voetbalpools houden met hun vrienden.

"e-Album Germany '06 is de ultieme link die het hele WK-gebeuren vervolledigt. Dit is een elektronisch equivalent van de oude traditie van stickers verzamelen en uitwisselen met je vrienden. We zijn blij dat we dit systeem hebben kunnen verbeteren en het naar een nieuw virtueel tijdperk hebben kunnen brengen," zegt Aliel Bermudez, President en oprichter. "Deze software is zo gebruiksvriendelijk dat iedereenn er plezier kan mee beleven.

Om de ervaring met e-Album Germany '06 te beleven, kunt u het downloaden op www.ealbumgermany06.com . e-Album Germany '06 is verkrijgbaar in het Engels, Spaans en Portugees.

Perscontact:
Monica Rodriguez

+1-954-916-0434

Website: www.ealbumgermany06.com