Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink/AXIANS lanceert nieuwe website

~ nieuwe website ondersteunt rebranding ~

10 mei 2006 - Netwerkspecialist Netlink/AXIANS heeft een nieuwe website gelanceerd. Deze is speciaal ontwikkeld in het kader van de naamswijzigingscampagne die in april werd aangekondigd.

Op de nieuwe site, www.axians.nl , krijgen bezoekers informatie over Netlink/AXIANS, het internationale AXIANS-netwerk en haar dienstverlening. Ook geeft de site uitgebreide informatie over het onlangs vernieuwde portfolio, dat complete concepten beschrijft in plaats van producten of oplossingen. Daarnaast biedt de site interessante nieuwsberichten en aankondigingen. De site is inmiddels in de lucht, en bezoekers van de oude site, www.netlink.nl , worden automatisch doorgestuurd naar de AXIANS-site.

De nieuwe website en het vernieuwde portfolio maken deel uit van de naamswijzigingscampagne die eerder dit jaar van start is gegaan. De site is bovendien al in AXIANS-stijl opgebouwd ter voorbereiding op de definitieve naamswijziging in juni. In deze huistijl is de site herkenbaar en helder voor klanten.

"De nieuwe site is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. De strakke lay-out en navigatie op de site zijn ontworpen om een onderscheidende positie in de markt op te bouwen", aldus Willem Holterman, managing director van Netlink/AXIANS. "Het zal ons helpen nog beter te communiceren wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen. Kennis, mensen en service zijn de pijlers van onze dienstverlening. De website is daarom een belangrijk visitekaartje om onze kennis als service aan onze klanten aan te bieden."

(232 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink/AXIANS
Netlink/AXIANS, onderdeel van Vinci Energies, is één van de grootste netwerkintegratoren van Europa. Het bedrijf heeft zich toelegd op de advisering, verkoop, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen, waaronder IP-services management.

Netlink/AXIANS zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Het bedrijf heeft gedegen kennis van technische oplossingen en werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is Netlink/AXIANS o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner, Nortel Gold Partner, Lucent Business Partner, Infoblox Premium Partner, HP Networking Partner, Check Point Value Added Solution Partner en Trend Micro Premium Partner.

Voor meer informatie over Netlink/AXIANS, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.axians.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com