Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom woensdag 10 mei

BERGEN OP ZOOM, 10 mei 2006

Man doet aangifte van mishandeling

ROOSENDAAL: De politie onderzoekt een mishandeling die dinsdagavond plaatsvond aan de Brigittadonk. Een 19-jarige man uit Roosendaal kreeg in deze straat onenigheid met twee bekenden. Eén van hen sloeg en schopte hem en ging er vervolgens vandoor. De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling. Het slachtoffer hield geen letsel over aan de mishandeling.

Inbraak in bedrijf

OUDENBOSCH: De politie kreeg op woensdagochtend 10 mei melding van een inbraak aan de Oudlandsedijk. De daders forceerden een raam en namen 4 computerkasten en 4 tft-schermen weg. De politie neemt aangifte van inbraak op en stelt een sporenonderzoek in.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg op woensdagochtend melding van huiselijk geweld in een woning in het centrum van Bergen op Zoom. Een 39-jarige man zou zijn 25-jarige ex-vriendin hebben geslagen. De politie nam ter plaatse aangifte op van mishandeling en trad de woning van de verdachte binnen. In de eerste instantie werd de verdachte niet aangetroffen, maar even later dook de man toch op. De man is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Politie neemt aangifte op van mishandeling

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling. Een 13-jarige jongen liep met een groepje leeftijdsgenoten over het Zonneplein, toen er 4 jongeren aankwamen. De jongeren scholden het slachtoffer uit en sloegen hem in het gezicht en knepen hem. De politie heeft aangifte opgenomen van mishandeling.

Man aangehouden voor overtreden straatverbod

ROOSENDAAL: De politie hield op woensdagmiddag 10 mei een 28-jarige man uit Roosendaal aan. De man was bewoners van de Azurietdijk en de Amarildijk aan het lastig vallen en bedreigen. Hiermee overtrad de man het straatverbod dat hem was opgelegd n.a.v. eerdere problemen tussen de betrokkenen. De politie hield de man aan sloot hem in voor verhoor.

Auteur: Inge Rijgersberg