Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District tilburg

TILBURG, 10 mei 2006

Schoenendief aangehouden

TILBURG: Vanmorgen is omstreeks 12.00 uur bij een schoenenzaak op de Heuvel een 37-jarge Tilburger betrapt op de diefstal van drie paar schoenen. De dief had drie paar schoenen in een tas gedaan en liep daarmee de winkel uit zonder deze te betalen. Bij de uitgang ging het alarm af waarna de man door een medewerker werd meegenomen naar een ophoudruimte. Daar werden de gestolen spullen ontdekt. De politie maakt proces-verbaal op.

Man aangehouden met openstaand vonnis

TILBURG: Gistermiddag hebben agenten op de St. Ceciliastraat een 44-jarige Eindhovenaar aangehouden die nog drie geldboetes van het CJIB ter waarde van 300 euro had open staan. De man heeft de boetes aan het bureau betaald. De agenten hadden de Eindhovenaar aan de kant gezet omdat hij met zijn auto op de Ringbaan West het rode verkeerslicht genegeerd had.

Politie team Wilhelminapark houdt roodlicht controle

TILBURG: Agenten van het team Wilhelminapark hebben vanmorgen op de Dr. Deelenlaan, de Rueckertbaan, de Tongerlose Hoefstraat en de Ringbaan West op rood licht gecontroleerd, De dienders hebben daarvoor 11 bekeuringen uitgeschreven. Ook ging één bestuurder op de bon omdat hij niet de verplichte rijrichting volgde.

Fietser gewond bij verkeersongeval in Tilburg

TILBURG: Vanmorgen is omstreeks 08.30 uur op de Gilzerbaan ter hoogte van de Pompstationweg bij een verkeersongeval een 24-jarige Tilburger gewond geraakt. Het slachtoffer werd door de GGD met rug- en nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 46-jarige automobilist uit Alphen reed met zijn personenauto over de Gilzerbaan in de richting van de Blaak. Op de kruising sloeg hij links af de Pompstationweg in. Hij liet daarbij het fietsende slachtoffer dat hem op dezelfde weg tegemoet kwam niet voorgaan waardoor er een aanrijding ontstond. Mogelijk werd de autobestuurder verblind door de zon.

Auteur: Willem van Hooijdonk