Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 10 mei t/m vrijdag 19 mei 2006

Woensdag 10 mei
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de G27-bijeenkomst voor bestuurders die bij het Grotestedenbeleid zijn betrokken. Locatie: Kenniscentrum Grote Steden, Laan van Nieuw Oost-Indie 300 te Den Haag.

15.00 uur
Wethouder Van 't Veld opent de nieuwe huisvesting van Ergotron Nederland B.V. Locatie: Beeldschermweg 3 te Amersfoort.

16.00 uur
Het college heet nieuw gevestigde ondernemers welkom tijdens 'Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers'. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 11 mei
12.15 uur
Wethouder Eerdmans onthult het kunstwerk dat onderdeel uitmaakt van het project "Maatjes", dat draait om het principe: vriendschappen door de gehele samenleving heen. Locatie: Het Nieuwe Eemland College, Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

Vrijdag 12 mei
16.00 uur
Wethouder Van 't Veld heet de medewerkers van IKEA welkom bij de vestiging in Amersfoort. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de bijeenkomst 'Vroom en Vrolijk' die de Johanneskerk organiseert ter gelegenheid van de feestelijke heropening van het kerkgebouw. Locatie: Johanneskerk, Westsingel te Amersfoort.

Zaterdag 13 mei
20.00 uur
Wijkwethouder Kruyt bezoekt het feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Blom Elektro en Blom Rijwielen. Locatie: Partycentrum Hoogh Landt, Kerklaan 1-3 te Hoogland.

Zondag 14 mei
13.30 uur
Wethouder Kruyt verricht het startschot voor de 6de editie van de Terry Fox Run. Locatie: Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

15.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de Kunstmanifestatie Urban Wijland. De manifestatie start met een debat over de relatie Stad-Platteland. Locatie: Familie Tolboom, Boerderij Breevoort, Slaagseweg 4 te Hoogland.

Maandag 15 mei
18.00 uur
Wethouder Kruyt verricht de opening van de Europese badmintonkampioenschappen. Locatie: Sporthal Juliana van Stolberg, Graaf Hendriklaan 146 te Amersfoort.

Woensdag 17 mei
07.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van 't Veld bezoeken het Amersfoortse Community Breakfast. Fortis Foundation Nederland organiseert een aantal ontbijtbijeenkomsten in het land ter gelegenheid van zijn eerste lustrum. Locatie: Kringloopcentrum, Bedrijventerrein Isselt, Zwaaikom 21-23 te Amersfoort.

10.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens het congres 'Samen werken aan Veiligheid', georganiseerd door de Vereniging Nederlandse Gemeenten en SGBO. Locatie: Circustheater Scheveningen, Circusstraat 4 te Den Haag.

20.00 uur
Leden van het college bezoeken de 'Dag van de Provincie', een ontmoeting tussen bestuurders van alle Utrechtse gemeenten, provinciebestuurders en -medewerkers ter gelegenheid van de 631e verjaardag van de provincie. Locatie: Fort bij Vechten.

Donderdag 18 mei
09.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt de werkconferentie voor de gebiedscommissies in het oostelijk deel van de provincie Utrecht. Hierbij wordt van gedachten gewisseld over het koersdocument voor de Agenda Vitaal Platteland. Locatie: Bomencentrum te Baarn.

Vrijdag 19 mei
15.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt de cadetgroep (6-14 jarigen) van de Winterguardvereniging Sensation Performance Ensemble. Zij zullen een korte demonstratie geven in de hal van het gemeentehuis. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.


---- --