Ingezonden persbericht


=== PERSBERICHT ===

Hoofddorp, 10 mei 2006.

Norman en Javocom nu ook met elkaar in zee op het gebied van netwerkbeveiliging

Jo Alberti is als Product Manager van Javocom geĂŻnteresseerd in allereerst een stabiel Anti Virus product waarbij voor onze dealers ook nog een goede marge moet zijn te verdienen. De reacties van onze dealers zijn zo enthousiast dat wij onlangs als eerste distributeur van Norman ook zijn aangesteld als Added Value Distributeur. Dit houdt in dat wij naast de volledig Retail line-up nu ook de Norman Corporate licenties verkopen. Hiervoor hebben wij een Norman Product specialist opgeleid. Wij zijn nu ook in staat om op basis van gedegen kennis de eerstelijns support op commercieel/technisch vlak te leveren aan onze partners.

Javocom hebben wij ervaren als een zeer service gerichte no-nonsense organisatie, aldus Peter Zwollo Dealermanager van Norman/SHARK. Omdat bij ons de nadruk ligt op de (SandBox) technologie van Norman Virus Control en het aantrekkelijke partner programma is een samenwerking met een distributeur die hierop de focus kan en wil leggen en een concept kan vertalen naar de markt van groot belang. Als partners bijvoorbeeld ook aan de verlengingen van afgesloten retail contracten weer wederkerende marge kunnen verdienen, is het belangrijk dat de distributeur dit goed communiceert en e.e.a. hiervoor in goed de banen leidt. Een partij als Javocom die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen past perfect bij hetgeen Norman met zijn puur indirect verkoop model wil bereiken!

In de toekomst verwachten beiden partijen de samenwerking nog verder uit te breiden in de richting van Biometrische, Appliance en Gateway oplossingen van Norman.

Norman/SHARK B.V.
Contactpersoon: Dhr. P. Zwollo
Postbus 159, 2130 AD Hoofddorp
Tel.: 023-78 90 233
Fax: 023-56 13 165
sales@norman.nl
www.norman.nl

Met vriendelijke groeten,

Maarten Prins
Marketing
Norman/SHARK B.V.
Postbus 159
2130 AD Hoofddorp

Tel. *31(0)23-789 02 87
Fax *31(0)23-561 31 65
maarten@norman.nl
http://www.norman.nl