Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels Ellert & Brammert te Schoonoord

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel in het bestemmingsplan Ellert & Brammert te Schoonoord. In totaal worden 7 kavels uitgegeven, 2 kavels voor een halfvrijstaande woning (1 twee-onder-een-kap woning) en 5 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. U kunt zich inschrijven tot en met 14 juni 2006, 12:00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Belangstelling?

Als u belangstelling heeft voor een kavel voor de bouw van een halfvrijstaande woning en u heeft al een medebouwer, dan kunt u zich samen inschrijven als één koppel. Op deze manier bent u er zeker van dat de twee-onder-één-kap woning gezamenlijk kan worden gebouwd. Voorwaarde is wel dat u wordt uitgeloot.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan Ellert & Brammert is een informatiemap beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een informatiemap en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de Publieksafdeling, Loket Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.

Sociale of economische binding

Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Schoonoord is een sociale of economische binding met het dorp vereist. De uitgifte-criteria voor bouwkavels, zoals de gemeenteraad deze heeft vastgesteld in de vergadering van 9 februari 1999 kunt u hier nalezen. In het kort komt het er op neer dat u sociaal gebonden bent met Schoonoord wanneer u vijf aaneengesloten jaren ingeschreven staat danwel hebt gestaan op een adres in Schoonoord. U bent economisch gebonden met Schoonoord als het hoofdbestanddeel van het gezinsinkomen wordt verkregen uit werkzaamheden bij een bedrijf dat in Schoonoord is gevestigd. Voor uitleg over de uitgiftecriteria kunt u eveneens bellen met de Publieksafdeling, Loket Bouwen en Wonen, tel. 0524-598121 of 598124.